Pàgines

divendres, 6 de març del 2015

Croissants de xocolata

Fa dies vaig veure una foto d'uns croissants casolans, i vaig tenir ganes de provar-ho, perquè tenien molt bona pinta. A més, semblava i és, molt fàcil fer-los.

Simplement és necessita pasta de full rodona, Nutella i crema de cacau i ou.

Aquí us deixo els passos que he seguit:

1. Estenem la pasta de full rodona.


2. Fem els següents talls a la pasta, depenent de la mida que els vulguem.


3. Posem una mica de Nutella o crema de cacau a cada tall, sense passar-nos perquè després costa de tancar.


4. Donem forma als talls, i els anem col·locant a una safata del forn.



5. Punxem cada croissant, perquè no s'inflin molt.


6. Els pintem amb ou.



7. Els deixem coure al forn, amb l'opció ventilador a uns 200ºC, vigilant-los que no se'ns cremin.




Com ja veieu és molt ràpid i fàcil fer-los, i són boníssims!

Gràcies per passar, fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada