diumenge, 10 d’agost del 2014

Bombons de xocolata

Fa dies, amb l'Elena vam dir de provar de fer bombons, ja que mai n'havíem fet.
Així que dilluns passat ens hi vam posar.

La veritat és que són molt senzills de fer: s'ha de desfer la xocolata i col·locar-la dins dels motlles de silicona per a fer bombons. Llavors es deixa refredar a la nevera durant una mitja hora i ja està.
Si com nosaltres, voleu fer-los de dos tipus de xocolata, es tracta de fer capes i repetir el procés.

Nosaltres vam voler fer una mica de varietat de gustos:

  • Xocolata negra.
  • Xocolata blanca, amb llet i ametlles.
  • Xocolata amb llet, blanca i nous.
La veritat és que estaven boníssims, de ben segur que d'aquí poc en tornarem a fer! :)

Aquí us deixo les imatges amb el resultat:






Moltes gràcies per la visita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada